Ik studeerde in 1992, in mijn geboorteland Chili, af als industrieel ontwerper met als specialisatie kledingontwerp.

Van 1995 tot 2004 had ik in Santiago de Chile een kledingatelier/winkel. Mijn ondernemerschap werd in 2004 bekroond met een prijs (ingesteld door de Chileense overheid en de Spaanse bank Banco Santender.

Eind 2004 besloot ik het roer om te gooien. Met support van het Ministerie van Sport en gesponsord door vele bedrijven trok ik op mijn mountainbike door de Atacama woestijn en deed daarna Peru, Ecuador en Columbia aan. Mijn tocht, die ruim vijf maanden duurde en waarin ik ongeveer 8.000 km aflegde, bleef niet ongemerkt. Op vele plaatsen werd ik opgewacht door pers en publiek. Voor veel vrouwen was ik een inspiratiebron.

Na mij reis vertrok ik naar Europa. Ik vestigde mij in 2005 in Amsterdam, waar ik als freelancer o.a. voor het zomercarnaval Rotterdam kostuums ging maken. Daarnaast maakte ik voor particuliere opdrachtgevers kleding en meubelen. Tijdens mijn studie had ik mij namelijk ook toegelegd op het ontwerpen van meubelen en siersmeedwerk

Sinds 2010 heb ik Amsterdam Noord mijn atelier.

In de toekomst wil ik ook ambachtelijk gemaakte producten gaan aanbieden. Deels uit eigen atelier, deels afkomstig uit ateliers van vrouwen die gelijkgestemd zijn.
 

 

 

 

 

 

BOVEN

 

Top
Logon
Logo-NVO